Dieťa v znamení BLÍŽENCI: Toto je jeho charakter!

Poznáte nejakého Blíženca? Určite áno! Májové/júnové bábätká sú známe ako dvojičky, takže sa nečudujte, ak máte pocit, že vaše dieťa má dvojitú osobnosť. Vzdušné znamenie blíženca je zvedavé dieťa a živé dieťa, ktoré miluje nielen objavovanie nových vecí, ale aj veľa aktivít či čítanie a učenie.

Blíženci sú hraví a ich dvojitá nálada celú rodinu udrží v strehu. Ako rastú, vymieňajú si záujmy a žonglujú s koníčkami a vášňami. Podporte ich, ak sa chcú prihlásiť na všetky mimoškolské aktivity aj napriek tomu, že v polovici skončia kvôli ďalšej skvelej aktivite. Ak máte doma blíženca, máte doma nadané dieťa, aj keď môže mať niekedy problém s pozornosťou.

Osobnosť blížencov - aké je naše dieťatko blíženec?

Od chvíle, keď vaše bábätko Blíženec otvorí oči, bude hľadieť do budúcnosti s radosťou zo života. Ako matka Blíženca sa možno aj vy ocitnete v obnovenom pocite úžasu! Vzťah k rodičom i vzťah k súrodencom má blíženec veľmi dobrý, ako je aj jeho komunikácia s priateľmi.

  • Blíženci sú tiež komunikačným znamením.
  • Chcú vedieť - prečo - a sú veľmi zvedaví a múdri.
  • Táto časť z nich môže priniesť skorého rečníka a čitateľa.
  • Pripravte sa na veľa otázok, ale nezabudnite, že tieto otázky vás nemajú priviesť do šialenstva.
  • Pochádzajú totiž zo skutočnej zvedavosti.

Vaši Blíženci sa len vybavujú vedomosťami. Ak ich zameranie zostane pod kontrolou, pravdepodobne budete mať v rukách vynikajúceho žiaka. Zostať v kontakte so svojimi priateľmi bude pre nich veľmi dôležité. Ich rýchly dôvtip pomôže zmierniť úder ich rýchlej nálady.

A hoci sú skvelí v rýchlych rozhodnutiach a zmene myslenia, budú potrebovať pomocnú ruku, ktorá ich prevedie väčšími a trvalejšími zmenami a voľbami, ktoré prichádzajú s dospievaním.

Bábätko v znamení blíženci - ako vychovávať dieťa hneď od začiatku?

Vaše dieťa Blíženec sa na vás pozrie jasnými, šťastnými očami, ktoré vás rozosmejú, keď vám dajú jasne najavo, že vás milujú a potrebujú.

Nebuďte prekvapení, ak začnú hovoriť príliš skoro, jednoducho žijú v súlade so svojou povahou!

  • Deti Blíženci bývajú komunikatívne, šarmantné a spoločenské.
  • Aj keď je vaše dieťa na tichšej strane, stále je bystré, zvedavé a plne si uvedomuje svet okolo seba.
  • Uistite sa, že sú vždy obklopení knihami a hádankami, aby bola ich myseľ aktívna, a poskytnite im dostatok priestoru a zásob pre ich množstvo projektov.

Neprehliadnite: Rodičia - robte týchto 5 vecí pre šťastie vašich detí!

dieťa blíženci

Zdroj: Depositphotos

Dieťa blíženci, deti v znamení blíženci - aká má byť výchova dieťaťa?

Blíženci milujú čokoľvek nové a majú tendenciu okamžite preskakovať z jednej aktivity na druhú. Akonáhle niečo zvládnu, začne ich to nudiť a idú ďalej. Ich nálada sa môže zmeniť aj mihnutím oka.

Mnoho Blížencov je nerozhodných alebo často mení názor. Vďaka tomu sú celkom prispôsobivé.

Blíženci často uprednostňujú rozmanitosť skúseností pred hĺbkou porozumenia, ale môžete im pomôcť zamerať sa na konkrétnu vec a rozvíjať konkrétnu oblasť sily.

  • Váš malý Blíženec zažiari pri čítaní, písaní a v debatách, ako aj vo všetkom, čo si vyžaduje zručnosť, ako je napríklad hra na klavíri.
  • Kvôli rôznorodosti záujmov majú Blíženci veľa priateľov a často budú stredobodom ich skupiny.

Osobnosť človeka blíženca - vzťah k škole - láska a vzťahy

Blíženec vždy hľadá nového priateľa, nové dobrodružstvo alebo novú zručnosť, ktorú by sa mohol naučiť. Blíženci majú za úlohu vyjadriť sa, takže budú neustále hľadať nové kreatívne alebo sociálne zručnosti. Vo svojom dieťati Blíženca nájdete malého dôverníka, ktorý túži počúvať, ako hovoríte o akejkoľvek téme, od pracovného dňa až po obľúbenú televíznu reláciu.

  • Blíženci milujú publikum, takže každý príbeh sa stane malou drámou!
  • Je dôležité poznamenať, že jedným z dôvodov, prečo je s Blížencami také zábavné hovoriť, je to, že sú tiež skvelými poslucháčmi.
  • To presahuje rámec rozhovorov, ktorých sú tiež súčasťou.

Ako matka temperamentného Blíženca sa budete chcieť uistiť, že už od začiatku rozumejú hraniciam, najmä pokiaľ ide o súkromné alebo osobné informácie a príbehy.

Odporúčame aj: Neutíchajúci plač bábätka: Aké sú jeho príčiny a ako si s ním poradiť?

blíženci

Zdroj: Depositphotos

Vzťahy znamenia blíženci

Aj keď sa radi rozprávajú, môže byť ťažké prinútiť vaše dieťa Blíženca, aby sa emocionálne otvorilo.

  • Povzbudzujte preto svojich Blížencov, aby si budovali dôveryhodné a lojálne vzťahy tým, že ich budete modelovať vo svojom vlastnom živote. 
  • Ponúkajte im pozitívne posilnenie, aby vaše dieťa vyjadrilo svoje emócie zdravým spôsobom.

Našťastie pre vás, Blíženci majú talent na množstvo kreatívnych možností. Či už to tancujete so svojimi nápaditými Blížencami alebo kreslíte svoje pocity vo veľkých či malých rozmeroch, ich nadšenie je nákazlivé.

Žena v znamení blíženec

Žena Blíženec je veľmi dynamická, ale POZOR - aj dvojtvárna. To sa ale nie vždy berie ako negatívna vlastnosť. Žena blíženec sa svojimi emóciami ľahko dokáže prispôsobiť takmer každej situácii, človeku či celkovej atmosfére v spoločnosti.

  • Na druhej strane ale dokáže byť aj chladná a náladová.
  • Žena v tomto znamení je otvorená novým zážitkom, cestovaniu, spoznávaniu nových miest či nových ľudí.

Tomuto znameniu vládne planéta Merkúr, a to je planéta komunikácie. Tieto ženy sú nadpriemerne inteligentné a vynikajú v rozprávaní či udržiavaní konverzácie. Keďže ženy Blíženci ovládajú čaro komunikácie, vedia byť celkom presvedčivé a šikovné aj v klamaní.

V rozprávaní o svojich vlastných pocitoch však veľmi zaostávajú za ostatnými znameniami zverokruhu. Robia to tak preto, aby sa vyhli ťažkým témam či odhaľovaniu svojho pravého ja a svojej skutočnej osobnosti.

Tip pre vás: Diktáty pre 5. ročník - Zlepšite si gramatiku a slovnú zásobu!

znamenie blíženci

Zdroj: Depositphotos

Muž v znamení blíženec

Muži Blíženci sú rovnako skvelí v komunikácii ako ženy, ale rovnako nie v rozprávaní o svojich vlastných pocitoch. V skutočnosti sa málokomu vo svojom okolí skutočne otvoria. So svojimi emóciami sa vyrovnávajú prostredníctvom cynického humoru a sarkazmu.

  • Muž Blíženec je na druhej strane ale veľmi prispôsobivý a sústreďuje sa na prítomný okamih.
  • Užíva si dobrodružstvá, ktoré sa mu v živote ponúkajú.
  • Mužov narodených v tomto znamení fascinujú nové miesta, noví ľudia a skúšanie nových vecí.
  • Vzťah s Blížencom je síce veľmi turbulentný, ale ukáže vám, ako si začať užívať život plnými dúškami.

Deti vo všetkých znameniach zverokruhu

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE