Príprava na pôrod: Ako ju zvládnuť, poradí pôrodná dula Lucia

Tehotenstvo je bezpochyby krásne obdobie v živote mnohých žien. Môže byť plné nádherných momentov, chvíľ a očakávaní, ktoré si užívajú nielen budúci rodičia, ale prakticky celé okolie. Tehotenstvo však zároveň nie je ľahkým obdobím, spájať sa ním môže množstvo nejasností, otázok a možno i strach. Preto žena, budúca mamička, potrebuje okolo seba podporu – partnera, matku, priateľku či sestru.

Oporu žene v čase tehotenstva však môžu poskytnúť aj pôrodné duly, ktoré by sme mohli nazvať sprievodkyňami žien počas tehotenstva, pri pôrode i po ňom. Dula môže poskytnúť žene mnoho užitočných informácií, psychickú oporu a rovnako jej môže pomôcť s prípravou na pôrod. O tom, ako sa pripraviť na pôrod, sa budeme rozprávať i v rozhovore s pôrodnou dulou Luckou Vančo. 

Pozri aj: Dula Lucia Vančo: Ako prebieha prvý trimester tehotenstva?

Príprava na pôrod – fyzická i psychická

Aké všetky kroky môže žena podniknúť k tomu, aby bola ešte lepšie fyzicky aj psychicky pripravená na pôrod? Čo čaká ženu od 36. týždňa tehotenstva? To je témou nášho videa, ktoré sme si pre vás pripravili v spolupráci s pôrodnou dulou Luckou Vančo, ktorá sa venuje napríklad aj laktačnému poradenstvu, kraniosakrálnej terapii, pilatesu pre mamičky a ženám pomáha a radí aj mnohými ďalšími spôsobmi. 

V rozhovore prinesie ženám množstvo užitočných tipov a rád, vďaka ktorým môžu prípravu na pôrod zvládnuť ešte lepšie. Aké ženské bylinky môžu byť v tomto období pre ženu veľkým pomocníkom? Čo zaradiť do jedálnička, aby išiel pôrod ešte ľahšie? Aké cviky Lucka odporúča? Sú vhodné masáže hrádze, cvičenie s pomôckou Aniball, alebo ako funguje ženská bylinná náparka? Odpovede na tieto otázky, ale aj mnohé ďalšie, nájdete vo videu vyššie!

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE