Túžite po dieťati? Toto sú najlepšie dátumy na otehotnenie v roku 2024!

Astrológia môže pomôcť predpovedať a analyzovať niektoré aspekty tehotenstva, ako napríklad možnosti otehotnenia, pohlavie dieťaťa, zdravie počas tehotenstva a potenciálne komplikácie počas pôrodu. Existujú totiž určité vzory z pohľadu planét, ktoré sú spojené s tehotenstvom v astrologickom kontexte.

Jedna z najdôležitejších planét v astrológii je Mesiac, ktorý predstavuje matku a pôrod. Jeho poloha v ženskom horoskope môže poskytnúť informácie o plodnosti a pravdepodobnosti tehotenstva. Okrem toho, polohy iných planét ako Mars a Venuša môžu tiež ovplyvniť šance na otehotnenie a pohlavie dieťaťa.

Je však dôležité si uvedomiť, že astrológia by nemala nahrádzať lekárske poradenstvo ani vážne rozhodnutia. Je skôr jedným zo spôsobov, ako získať ďalšie informácie a perspektívu na tehotenstvo a pôrod.

Ako sa na tehotenstvo pozerá astrológia a hviezdy?

Astrológia sa na tehotenstvo pozerá z hľadiska vplyvu planét na ženský organizmus a energetickú rovnováhu.

Verí sa, že každé znamenie zverokruhu má svoje charakteristiky a vplyv na fyzickú a emočnú pohodu ženy počas tehotenstva.

  • Súčasťou astrológie môže byť aj hodnotenie vplyvu planét.
  • Astrológia tiež skúma vplyv rôznych aspektov medzi planétami a znameniami na tehotenstvo.
  • Napríklad, dojčenie je často spojené s vplyvom Venuše, pretože tento planéta je spojená so ženskosťou a materskými procesmi.
  • Hviezdy tiež môžu v astrológii hrať dôležitú úlohu počas tehotenstva.

Termín pôrodu sa môže vypočítať na základe polohy slnka a iných planét v danej chvíli. Nástup nového života je teda spojený s energiou a umiestnením hviezd a planét.

Najlepšie dátumy na otehotnenie v roku 2024!

Tehotenstvo sa v astrológii vníma ako veľmi významná a závažná udalosť, ktorá ovplyvňuje nielen fyzický, ale aj emocionálny a duchovný stav ženy. Astrologický pohľad na tehotenstvo sa zameriava na vzťah medzi pohybom planét a energetickými silami, ktoré ovplyvňujú ľudské telo a mysle. Tieto energie môžu mať vplyv na priebeh tehotenstva, pôrod a vzťah matky a dieťaťa.

Január 2024

Otehotnieť v januári znamená, že budete tehotná počas jari a leta. Mnoho žien považuje tieto ročné obdobia za príjemnejšie, pretože teploty sú vyššie a príroda zažíva obdobie kvitnutia. Môžete si prechádzať alebo tráviť čas vonku bez ohľadu na počasie.

Ideálne dátumy na otehotnenie v januári 2024 podľa astrológie sú: 7., 16., 21., 25., 29. január

Február 2024

Otehotnenie v zime môže znamenať, že ľahšie prekonáte prvé trimestre tehotenstva v chladnom počasí. Môžete sa zahriať v teplejších vrstvách oblečenia. Otehotnenie vo februári znamená, že váš pôrodný termín bude pravdepodobne v novembri alebo začiatkom decembra. To znamená, že váš malý poklad novorodenec by mohol zažiť prvé sviatky pod vianočným stromčekom ako váš malý vytúžený vianočný darček.

Ideálne dátumy na otehotnenie vo februári 2024 podľa astrológie sú: 3., 13., 17., 21., 26. február

Marec 2024

V marci je často príjemné počasie. Môžete sa tešiť na slnečné dni a príjemné teploty, čo vám umožní užívať si prechádzky a aktivity na čerstvom vzduchu. Ak sa rozhodnete otehotnieť v marci, pravdepodobne budete mať termín pôrodu približne v decembri alebo januári, čo je ideálny čas pre rodičov, ktorí by radi mali dieťa v období okolo Vianoc.

Ideálne dátumy na otehotnenie v marci 2024 podľa astrológie sú: 3., 12., 17., 21., 25., 30. marec

Neprehliadnite: Umelé oplodnenie (IVF) : Ako prebieha a kedy je najväčšia šanca na úspech?

tehotenstvo

Zdroj: Depositphotos

Apríl 2024

Otehotnenie v apríli znamená, že vaše tehotenstvo prichádza spolu s jarou. Budete mať príležitosť počas tehotenstva prechádzať sa v prírode, vychutnávať si kvitnúce kvety a teplé počasie. Okrem toho, narodenie dieťaťa na jar môže priniesť pocit znovuzrodenia a nového začiatku.

Ideálne dátumy na otehotnenie v apríli 2024 podľa astrológie sú: 6., 10., 16., 19., 24. apríl

Máj 2024

Otehotnenie v máji tiež prichádza so všetkými výhodami letného obdobia. Počas tehotenstva na vás čaká dosť možností na relaxáciu a oddych, ako napríklad pikniky v parku alebo dni strávené pri bazéne. Teplé počasie vám umožní tráviť viac času vonku a užiť si čerstvý vzduch.

Ideálne dátumy na otehotnenie v máji 2024 podľa astrológie sú: 2., 7., 11., 15., 20., 30. máj

Jún 2024

Otehotnenie v júni je pre niekoho veľkou výhodou, nakoľko začiatok tretieho trimestra na váš čaká v chladnejšom období, čo je pre organizmus určite príjemnejšie. Dovtedy si môžete užívať príjemné letné a jesenné dní spolu s vašim bábätkom v brušku.

Ideálne dátumy na otehotnenie v júni 2024 podľa astrológie sú: 4., 13., 17., 21., 22., 26. jún

Odporúčame aj: Teplota v domácnosti: Na koľko treba kúriť, ak máte doma bábätko?

kedy otehotnieť

Zdroj: Depositphotos

Júl 2024

Otehotnenie v júli znamená, že počas tehotenstva sa môžete tešiť z dlhých slnečných dní a príjemného letného počasia. Budete mať skvelú príležitosť na trávenie času vonku, ako sú prechádzky alebo výlety do prírody.

Ideálne dátumy na otehotnenie v júli 2024 podľa astrológie sú: 4., 8., 12., 17., 27., 31. júl

August 2024

Otehotnenie v auguste ponúka všetky výhody otehotnenia v letných mesiacoch. Naplno využijete krásne počasie, načerpáte vitamín D vo forme slnečných lúčov. A navyše - vaše milované dieťatko sa narodí do krásneho obdobia na prelome jara a leta.

Ideálne dátumy na otehotnenie v auguste 2024 podľa astrológie sú: 4., 9., 14., 24., 28. august

September 2024

Otehotnenie v septembri znamená, že sa budete tešiť z príjemného jesenného počasia. Môžete stráviť čas na prechádzkach a obdivovať meniacu sa farebnú prírodu. Okrem toho budete mať dostatok času na prípravu na príchod dieťatka a v pokoji prežiť aj blížiace sa vianočné sviatky.

Ideálne dátumy na otehotnenie v septembri 2024 podľa astrológie sú: 1., 5., 10., 20., 24., 28. september

Tip pre vás: Predĺžený rodičovský príspevok - kto a za akých podmienok má na neho nárok?

tehotenstvo

Zdroj: Depositphotos

Október 2024

Ak otehotniete v októbri, budete mať príležitosť počas tehotenstva užívať si jesennú krajinu a príjemné počasie ešte v dobrej kondícií a bez ťažších obmedzení. Čakajú na vás prechádzky a príjemná predvianočná príprava.

Ideálne dátumy na otehotnenie v októbri 2024 podľa astrológie sú: 2., 7., 10., 17., 21., 25., 30. október

November 2024

Otehotnenie v novembri môže priniesť výnimočné vzrušenie počas nadchádzajúcich sviatkov. Okrem toho, počas tehotenstva v novembri sa môžete sústrediť na prípravu na príchod dieťaťa a prípravu vianočnej krásnej vianočnej atmosféry v novom očakávaní.

Ideálne dátumy na otehotnenie v novembri 2024 podľa astrológie sú: 3., 13., 17., 22., 26. november

December 2024

Otehotnenie v decembri znamená, že sa môžete tešiť z atmosféry Vianoc počas tehotenstva. Budete mať väčšiu príležitosť nasýtiť sa vianočnými sviatkami a vytvoriť si špeciálne spomienky s vašim budúcim dieťaťom, ktoré ste splodili v tomto období. Okrem toho, otehotnenie v decembri pridá do vášho života nový význam počas sviatkov.

Ideálne dátumy na otehotnenie v decembri 2024 podľa astrológie sú: 1., 10., 15., 19., 23., 28. december

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE