Majú všetko, ale deti neučia materializmu. Celebrity, ktoré nerozmaznávajú

Majú všetko, ale deti neučia materializmu. Celebrity, ktoré nerozmaznávajú
  • 18.08.2022
  • Zuzana Andrášová

Celebrity žijú často okázalým životným štýlom, ale to neznamená, že sa všetky svoje ťažko zarobené peniaze chystajú minúť na svojich potomkov. Medzi známymi hviezdami sú aj osobnosti, ktorým záleží, aby zo svojich detí vychovali ľudí, ktorí dokážu šetriť a nezameriavať sa na materializmus.

Medzi celebritami sú aj takí, ktorí deťom už od detstva vštepujú, že im nezanechajú dedičstvo, pretože majú snahu ich naučiť, že ak chcú niečo mať, musia si na to zarobiť sami, informuje portál Cheapism. Niektorí známi rodičia svoje deti učia aj bežným domácim prácam, aby si vedeli poradiť sami a nespoliehali sa, že to za nich urobia opatrovateľky či ďalší personál domu.

Mia Kunish

Zdroj: instagram.com/ kuniskutcher

Ashton Kutcher a Mila Kunis

Deti Ashtona Kutchera a Mily Kunis nemôžu nechávať svoje hračky len tak rozhádzané s tým, že ich uprace opatrovateľka. Dôvod je jednoduchý. Ich deti opatrovateľku nemajú. Herecká dvojica sa chcela už od raného detstva starať o svoje deti, Wyatta a Dimitria, sama.

Ak potrebujú s deťmi pomôcť, zavolajú starých rodičov či svojich súrodencov.

Odporúčame: Slová, ktoré potešia každé dieťa: Brad Pitt vyjadril hrdosť na adoptívnu dcéru Zaharu

Sarah Jessica Parker

Zdroj: instagram.com/ sjp_daily

Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick

Hoci Carrie Bradshaw z filmu Sex v meste, ktorú stvárnila Sarah Jessica Parker, nosí len značkové oblečenie, herečka pri svojich deťoch oblečenie recykluje. Veci po svojich príbuzných nosil nielen najstarší syn James, ale aj dcéry – dvojičky Tabitha and Marion.

Neprehliadni: Celebritné mamičky, ktoré hrdo dojčia svoje ratolesti na verejnosti

Gordon Ramsay

Zdroj: instagram.com/ gordon.ramsay_official

Gordon a Tana Ramsayovci

Britský šéfkuchár Gordan Ramsay má mnohomiliónové impérium vďaka prevádzkovaniu reštaurácií a moderovaniu televíznych reality show o varení, vďaka ktorým pravidelne cestuje z L.A. do Londýna.

Zatiaľ čo on i jeho manželka si užívajú luxus cestovania prvou triedou, jeho deti lietajú ekonomickou triedou. Takto sa podľa jeho slov naučia, že všetko musia získať svojím úsilím.

Victoria Beckham

Zdroj: instagram.com/ victoriabeckham

David a Victoria Beckhamovci

Futbalová hviezda David Beckham a jeho manželka, módna návrhárka a bývalá speváčka skupiny Spice Girls, Victoria, vždy chceli dosiahnuť, že ich deti nebudú pri práci zaháľať. Ich štyri deti Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper teda musia pomáhať pri rôznych domácich prácach, aby si zaslúžili svoje vreckové.

Keď mal najstarší syn Brooklyn dostatočný vek na to, aby si mohol zarábať aj mimo domu, pracoval na čiastočný úväzok v kaviarni.

Sting

Zdroj: instagram.com/ theofficialsting

Sting a Trudie Styler

Spevák Sting je majiteľom majetku, ktorý má hodnotu približne 300 miliónov dolárov. Zarobené peniaze však neužívajú jeho deti cez zverenecké fondy. Rodičia totiž nechceli, aby ich šesť detí cez ľahký prístup k financiám niesli bremeno, ktoré im bude brániť v dosiahnutí vlastného úspechu.

Pozri aj: Minula tisíce libier, aby vyzerala ako Pamela Anderson. Muži ju milujú, ženy nenávidia

Simon Cowell

Zdroj: instagram.com/ simoncowell

Simon Cowell a Lauren Silverman

Simon Cowell sa nechystá len tak odovzdať svoj majetok v hodnote 400 miliónov dolárov svojmu synovi Ericovi, ktorý sa narodil v roku 2014. Čo teda urobí porotca z X-Factoru so všetkými týmito peniazmi? Plánuje ich nechať charitatívnym organizáciám, ktoré sa starajú o deti či psy.

Odporúčame aj: Svadobná cesta Jennifer Lopez a Benna Aflecka. Pozrite si, v čom speváčka hviezdila v Paríži

Tory Spelling

Zdroj: instagram.com/ torispelling

Tori Spelling a Dean McDermott

Tori Spelling vyrastala v obrovskom bohatstve, keďže jej otec bol známy režisér Aaron Spelling, ktorý režíroval aj seriál Beverly Hills 90210. Herečka, ktorá si v známom seriáli zahrala Donnu, však so svojím manželom Deanom McDermottom a ich piatimi deťmi žijú pomerne skromný život. Po ruke totiž nie sú žiadne pestúnky ani obchodní manažéri.

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/ sjp_daily, instagram.com/ kuniskutcher, instagram.com/ gordon.ramsay_official

- Anketa

JE PODĽA VÁS SPRÁVNE, AK RODIČIA DEŤOM NEZANECHAJÚ DEDIČSTVO?

Odpovedalo 8 ľudí  

Áno.
25%
Nie.
75%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní