Dula Lucia Vančo: Ako otehotnieť a čo všetko môže vplývať na počatie?

Dula Lucia Vančo: Ako otehotnieť a čo všetko môže vplývať na počatie?

Problémy s počatím má v dnešnej dobe čoraz viac párov, čo môže súvisieť i s uponáhľaným životným štýlom, ktorý vedieme. Všeobecne platí, že snahy o otehotnenie môžu trvať aj rok a je to stále ešte v poriadku, dokonca dnes sa snahy o počatie môžu predĺžiť aj na dva roky. Potom je už však vhodné obrátiť sa na odborníka. Nevyhnutné je po fyzickej stránke vyšetriť nielen ženu, ale aj jej partnera. Neplodnosť totiž môže byť prítomná u oboch pohlaví a môže mať množstvo rozličných príčin.

Niekedy sa tiež stáva, že obaja partneri sú v tomto smere zdraví, no dieťatko i tak neprichádza. Čo robiť v takom prípade? Prinášame vám nové video, v ktorom vám dula Lucia Vančo poradí, čo robiť a na čo myslieť, keď sa snažíte o potomka. Poskytne vám množstvo dôležitých aj zaujímavých informácií, ktoré je potrebné vedieť!

Odporúčame: Dula Lucia Vančo: Čo robí pôrodná dula a aké sú jej úlohy?

Čo môže mať vplyv na počatie?

Počatie v dnešnej dobe nie je také ľahké a mnohé páry sa snažia celé mesiace, ba dokonca aj roky. Na samotné počatie však vplýva veľké množstvo faktorov, ktorých by si žena i muž mali byť vedomí. V prvom rade je nevyhnutné pokúšať sa splodiť dieťa v čase, keď má žena ovuláciu. Inak to skrátka nepôjde. Ako však žena zistí, že má ovuláciu? Je viacero metód, ako túto časť ženského cyklu odhaliť. O nich vám viac prezradí vo videu Lucka Vančo. 

Rovnako sa budeme zaoberať tým, ako na otehotnenie vplýva životný štýl či dokonca psychické naladenie ženy.  Na tieto i mnohé ďalšie dôležité otázky nájdete odpovede vo videu vyššie.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní