Celebrity sprevádzali svoje ratolesti do školy – pozri na malých školákov

Štvrtý september sa v tomto roku niesol v znamení začiatku školského roka. Deti a dospievajúca mládež naprieč celým Slovenskom zasadli opäť do školských lavíc po dvojmesačných letných prázdninách. Prvý školský deň je rozhodne najviac vzrušujúci hlavne pre prváčikov, ktorí pred letom navždy opustili materskú škôlku a stali sa z nich školáci. Tento moment je rovnako nezabudnuteľný aj pre ich rodičov. 

Nástupu do školy sa nevyhli ani celebritné detičky, ktoré sprevádzali ich slávni rodičia. Medzi slovenskými celebritami sa dokonca našlo viacero rodičov, ktorí pred pár dňami odprevádzali svoje ratolesti do školy úplne prvýkrát. S touto milou udalosťou sa neváhali podeliť na svojich sociálnych sieťach. 

Pozrite sa na malých školákov našich celebrít. K prváčikom sa pridal napríklad aj syn Nely Pociskovej a Filipa Tůmu Hektor. Viac v článku!

Pozri aj: ​Dotácia na stravovanie dieťaťa - vieme, aká je jej výška aj to, kto má nárok na „obedy zadarmo"

Zlatica Puškárová

Zdroj: instagram.com/zlaticapuskarova

Švajdovci a syn Adamko

Úplne prvýkrát sa do školy vybral mladší syn moderátorky Zlatice Puškárovej a moderátora Patrika Švajdu. Švajdovci majú spolu staršieho syna Leonarda, no práve mladší Adamko je čerstvým prváčikom. „Zajtra nás a všetkých prváčikov čaká VEĽKÝ deň. Všetkým školákom želáme pekný začiatok školského roka,“ napísala moderátorka k fotke svojho synčeka na Instagrame. 

Pozri aj: ​Vývoj dieťaťa mesiac po mesiaci - 24. MESIAC života dieťaťa

Tatiana Žideková

Zdroj: instagram.com/tatianazidekova

Tatiana Žideková s dcérkou Vanes

Školský rok, alebo skôr škôlkársky, sa začal aj pre dcéru influencerky Tatiany Židekovej, manželky futbalistu Michala Mravca. Malá Vaneska oslávila cez leto štvrté narodeniny, čo znamená, že na školu si ešte chvíľku počká. Je druháčka v škôlke a do škôlky sa vybrala ako malá módna ikona s rifľovou bundou, sukienkou, podkolienkami a čelenkou.

Na jej tvári nechýbať veľký úsmev. „Miláčik môj, prajem ti, aby si s takýmto úsmevom a radosťou chodila každý jeden deň do škôlky,“ napísala Tatiana k fotke s Vanes, ktorú zverejnila na svojom Instagrame. 

Dominika Mirgová

Zdroj: instagram.com/dominikamirgovaofficial

Dominika Mirgová a syn Peťko

Speváčka Dominika Mirgová do školy odprevadila syna Peťka, ktorý nastúpil do tretieho ročníka. Rovnako sa pochválila fotkou na Instagrame, na ktorej vidno, že jej syn už nie je žiaden malý chlapček, ale poriadny chalanisko. Taktiež pripísala pár povzbudzujúcich slov pre ďalších rodičov: „Všetkým rodičom želám veľa síl a trpezlivosti v novom školskom roku.“

Odporúčame: ​Potraviny so zlým vplyvom na náladu dieťaťa - TÝMTO je lepšie sa vyvarovať

Lenka Šóošová

Zdroj: instagram.com/lenkasoosova

Lenka Šóošová a syn Ronald

A ďalším prváčikom spomedzi celebritných detí je aj Ronald, syn televíznej moderátorky Lenky Šóošovej. Na svojom Instagrame zverejnila fotografiu z prvého školského dňa s obomi synmi, mladším Ronaldom aj starším Richardom. „Máme doma prváčika. Veľký brat bude dohliadať,“ pripísala Lenka k príspevku. 

Odporúčame: ​Zamerané na škôlkárov: Veľký prehľad jesennej výbavy pre deti

Nela Pocisková

Zdroj: instagram.com/pociskova.nela

Nela Pocisková a syn Hektor

A vynechať nemôžeme nakoniec ani syna herečky a speváčky Nely Pociskovej a herca Filipa Tůmu. Hektor sa do školy prvýkrát vybral po ročnom odklade. Herečka v jednom z minulých rozhovorov prezradila, že sa v prípade nástupu do školy rozhodli pre odklad, čo súviselo so situáciou po pandémii. Nela chcela mať istotu, že jej syn je maximálne pripravený na školu. Nela a Filip majú doma ešte mladšiu dcérku Lilianku, na ktorú však škola v budúcnosti ešte len čaká. 

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/lenkasoosova, instagram.com/tatianazidekova, instagram.com/zlaticapuskarova

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE