Akčné ženy: Ako žiť plnohodnotne? Príďte na konferenciu Pre zdravie ženy

Akčné ženy: Ako žiť plnohodnotne? Príďte na konferenciu Pre zdravie ženy

Asi najdôležitejším aspektom plnohodnotného života je zdravie. Keď človek vedie zdravý životný štýl, nemá to pozitívny vplyv len na jeho telo, ale aj na stav mysle. Dobré zdravie je základom ľudského šťastia. Ak nemáme dostatok fyzickej energie, nemôžeme napredovať ani v iných oblastiach svojho života.

V jeden deň môžete spraviť niečo výnimočné pre svoje telo a myseľ. Na konferencii Pre zdravie ženy v Bratislave sa môžete zúčastniť množstva prednášok, diskusií a konzultácií s lekármi. Môžete si zacvičiť, otestovať sa, absolvovať jednoduché vyšetrenie, či ochutnať nové produkty.

Objavte nové možnosti s technikou mindfulness, vyskúšajte si sebaobranu, spoznajte svoj ženský cyklus, zacvičte si tvárovú gymnastiku a vypočujte si prednášku od renomovanej sexuologičky Danice Caisovej Škultétyovej. To všetko je len malá ochutnávka tém 4. interaktívnej konferencie Pre zdravie ženy, ktorá prebehne už 22. októbra v hoteli Park Inn by Radisson Danube Bratislava od 8. do 18. hodiny.

IV. ročník konferencie je venovaný všetkému, čo sa týka ženského zdravia, prevencie, psychiky a popôrodnej zdravotnej starostlivosti. Vstup je voľný, len sa treba online zaregistrovať.

Odporúčame: Vreckové pre deti: Kedy a za akých podmienok by mali deti dostávať peniaze?

konferencia pre ženy

Zdroj: akcnezeny.sk

Na aké témy sa môžu účastníčky tešiť?

• Vegánstvo – na čo dbať a na čo si dať pozor

Pridajte sa to diskusie, kde sa dozviete, na čo si dávať pozor vo vegánskom stravovaní. Viesť ju budú traja spíkri - PharmDR. Veronika Sivová PhD., Mirka Luberdová a Mgr. Martin Šmahel. Veronika Sivová vyštudovala farmáciu a doktorát na medicíne v odbore farmakológia, ale dnes sa venuje alternatívnym možnostiam liečby a prevencie ochorení. Mirka Luberdová je vyštudovaná zdravotná sestra, blogerka a bývalá vicemiss súťaže Miss Slovensko. Martin Šmahel je moderátor, fitness tréner, a majiteľ vegan e-shopu smakoty.sk.

• Ako zmierniť PMS a žiť v súlade so svojím cyklom

Prednášku povedie Mgr. Katarína Miroš Baniari, antropologička, výživová a pohybová koučka a autorka online programov PREPROGRAMUJ SVOJ CYKLUS®. Už 10 rokov hľadá odpovede na to, ako byť zdravá, silná a nezávislá žena, ako žiť v súlade so svojím telom. Pomáha ženám naprávať menštruačné cykly, žiť v súlade s ich ženským telom, stať sa maminou či podnikateľkou.

Pozri tiež: Sprievod pri pôrode: Právo ženy zakotvené v zákone už aj u nás!

zdravie ženy

Zdroj: akcnezeny.sk

• Sex a najčastejšie mýty o ňom

Zúčastnite sa zaujímavej diskusie, ktorú povedú sexkoučka Simona Mačorová a MUDr. Danica Caisová Škultétyová,  známa psychiatrička a sexuologička. Venuje sa aj lektorskej činnosti a aktívne vystupuje na domácich aj medzinárodných odborných fórach. Vo svojej prednáške sa bude venovať mýtom o sexe.

• Mindfullnes meditácia

Rozbehnite svoj deň s jasnou správou pre myseľ: menej stresu a viac rovnováhy. Vďaka Tatiane Barillovej dáte svojmu dňu zámer a naladíte sa na seba. Tatiana je kvalifikovaná lektorka všímavosti. Venuje sa téme mindfulness, ľudskej schopnosti, ktorá nás vracia z minulosti a budúcnosti späť do prítomnosti. Mindfulness je účinná technika a spôsob nastavenia mysle na zvládanie každodenného stresu.

• Ktorá potravina je pre vás liekom a ktorá jedom?

Odhaľte potraviny, ktoré vám škodia! Zvykne vás bolieť hlava? Cítite sa vyčerpaní, alebo máte ťažkosti s trávením? Telo vám signalizuje, že niečo nie je v poriadku.

Stojí za tým alergia, intolerancia alebo niečo úplne iné? Mnohé potraviny, ktoré spôsobujú intolerancie, sú do istej miery identické s tými, ktoré spôsobujú aj alergie. Ako však zistiť čo je príčinou zdravotných problémov? Moderná laboratórna diagnostika dnes už vie odhaliť potraviny, ktoré môžu byť pre vás jedom. Prednášať bude RNDr. Elena Tibenská, PhD, medicínska riaditeľka spoločnosti Medirex.

Neprehliadni: Paradajková chrípka: Počuli ste už o novom druhu ochorenia?

cvičenie pre ženy

Zdroj: akcnezeny.sk

V EXPO zóne návštevníkov čaká množstvo cvičení, ochutnávok, a konzultácie s odborníkmi.

Aj tento ročník konferencie prinesie množstvo sprievodných aktivít v EXPO zóne. Mnohí spíkri sa po prednáške a diskusii na pódiu presunú do zóny, kde budú pripravení odpovedať na otázky účastníčok. Poobede sa záujemkyne môžu prihlásiť na koučingové kruhy, kde sa bude diskutovať o syndróme polycystických vaječníkov s Nikolou Hanuskovou, o rovnováhe so Žanetou Hrubou a ako nevyhorieť a vniesť jednoduchosť do svojho života s Ľubicou Farkašovou.

Medochemie Ltd. si dovoľuje pozvať zástupkyne nežného pohlavia, aby prenikli do tajov sveta intímneho zdravia, prirodzenej dokonalosti a ženskej krásy. Inca Collagen pripravila ochutnávku čistého morského kolagénu bez prísad a má vzorku pre každú účastníčku. Vely je šťavnatý zážitok plný chuti a vitamínov z prírody, ktoré sú určené ženám každého veku a účastníčky ich môžu ochutnať. Yharmony prinesie ukážky a testovanie produktov, ktoré sú zostavené pre potreby žien každého veku, napríklad zmesi čajovín, balzam proti bolestivej menštruácii, či liečivé oleje.

V Expozóne sa budú odborníci venovať aj sebapoznaniu, psychosomatike a rovnováhe v živote ženy. Účastníčky sa môžu dozvedieť niečo aj o nordic walkingu a jeho benefitoch.

Okrem toho sa stretnete s ďalšími zaujímavými osobnosťami, ako herečkou a nadšenou cestovateľkou Milenou Minichovou, ktorá je ambasádorkou konferencie, či fitnesstrénerom a moderátorom Martinom Šmahelom.

IV. ročník konferencie podporujú silní partneri.

Zdravý životný štýl umožní aktívnosť aj vo vyššom veku. Sme vďačné za všetky ženy, ktoré chcú o svojom zdraví a prevencii vedieť čo najviac, za akúkoľvek podporu. Tak finančnú, produktovú aj mediálnu,“ hovorí organizátorka eventu a zakladateľka Akčných žien, Martina Novotná.

Veríme, že táto interaktívna konferencia ponúkne všetkým, ktorí medzi nás prídu, užitočne strávené chvíle. Chvíle, kedy žena, matka môže urobiť niečo pre seba,  vnímať svoje myšlienky, vypočuť si prednášku či zacvičiť si, sú neskutočne vzácne. Veríme, že prinesieme účastníkom radosť, naplníme ich pozitívnou energiou a nakazíme smiechom a dobrou náladou. Lebo veď Šťastná žena = zdravá žena,“ dodáva Martina.

Konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY organizuje portál Akčné ženy. Vstup je voľný, registrujte sa v online v e-shope Akčné ženy.

 

- Pre zdravie ženy
1 z 6
Akčné ženy: Ako žiť plnohodnotne? Príďte na konferenciu Pre zdravie ženy - Tvojarodinka.sk
Akčné ženy: Ako žiť plnohodnotne? Príďte na konferenciu Pre zdravie ženy - Tvojarodinka.sk
Akčné ženy: Ako žiť plnohodnotne? Príďte na konferenciu Pre zdravie ženy - Tvojarodinka.sk
Akčné ženy: Ako žiť plnohodnotne? Príďte na konferenciu Pre zdravie ženy - Tvojarodinka.sk
Akčné ženy: Ako žiť plnohodnotne? Príďte na konferenciu Pre zdravie ženy - Tvojarodinka.sk
Akčné ženy: Ako žiť plnohodnotne? Príďte na konferenciu Pre zdravie ženy - Tvojarodinka.sk

Zdroj: akcnezeny.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní