Vianočné darčeky majú magickú moc vytvárať spomienky na detstvo

Vianoce sú v prvom rade sviatkami rodinnej pohody, lásky a spoločne stráveného času, keď sa všetko na chvíľu spomalí. Pre deti sú nezabudnuteľné práve magické momenty pri otváraní darčekov pod vianočným stromčekom.

Pripravili sme si pre vás pár tipov na tie najkrajšie darčeky, ktoré vaše deti očaria.

Odporúčame: 10 najkrajších okamihov z detstva, ktoré si pamätáme celý život

Kočík pre bábiky

Odkedy je svet svetom, kočík pre bábiky patrí medzi tie najvysnívanejšie detské darčeky. Malé slečny po ňom túžia aj celý rok. A my potvrdzujeme, že je to ten pravý darček, ktorý pod stromčekom vyčaruje veľa šťastných úsmevov.

Prenádherný hlboký kočík pre bábiky značky Konges Slojd je navrhnutý vo vintage štýle. Pevná kovová konštrukcia je mimoriadne kvalitná a tak sa s týmto kočíkom môže s veľkou pravdepodobnosťou zahrať aj ďalšia generácia detí. Je potiahnutý látkou zo 100% bavlny s potlačou nežných kvietkov. Pevné kolieska, mäkká rukoväť a odkladací priestor z neho robia dokonalú napodobneninu „ozajstného“ kočíka pre bábätká. Vaša malá princezná si môže svoju detskú rolu mamičky užívať naplno a s hrdosťou.

Kočíky pre bábky značky Konges Slojd.

Zdroj: Little Hipster shop

Dizajnové drevené hračky

Drevené hračky nemusia mať iba folklórny charakter. Dnes sa drevo do detského sveta hračiek vracia vo veľkom. Prírodný materiál je pre detskú senzomotoriku veľmi príjemný a rozvíjajúci. Drevené hračky sú aj vizuálne oveľa prirodzenejšie, variabilnejšie a trvácnejšie, vydržia oveľa dlhšie ako tie plastové.

Bude ťa zaujímať: Ako si poradiť s čistením hračiek? Kedy ich stačí umyť a kedy dezinfikovať?

Drevený pultík pre malého majstra

Zdroj: Little Hipster shop

Severské značky dizajnových drevených hračiek tvoria hračky už pre najmenšie detičky, ale aj tie väčšie, ktoré obľubujú rôzne rolové hry – predavačka, opravár, kaderníčka, malý prieskumník a iné. Všetky hračky sú kvalitne prepracované v jemných farbách, ktoré sú certifikované, netoxické a tým pádom bezpečné pre zdravie detí.

Či vyberiete jednoduchú hračku, autíčko, drevené náradie pre malých majstrov či kuchynku s vybavením pre usilovné malé gazdinky, tieto hračky budú skvostom v každej detskej izbičke.

Drevená pokladňa

Zdroj: Little Hipster shop

Drevená sada pre malého prieskumníka

Zdroj: Little Hipster shop

Puzzle pre celú rodinu

Skladanie puzzle je obľúbená hra, ktorá podporuje u detí predstavivosť, jemnú motoriku a dokonca logické či matematické premýšľanie. Puzzle môže skladať celá rodina! Jednoduché dvojdielne puzzle pre tých najmenších, cez rozprávkové motívy pre škôlkárov či školákov až po nádherné obrázky, ktoré sú rozdelené do desiatok stoviek kúskov pre dospelých.

Puzzle čistí hlavu, je to taká malá meditácia, na ktorú je dostatok času práve počas sviatočných dní. Vyberte si z tých najkrajších dizajnov pre rôzne vekové kategórie – piráti, zvieratká, vesmír, baletky, víly alebo umelecké obrázky.

Puzzle

Zdroj: Little Hipster shop

Rozkošné kukly a rukavice do snehu

Deti milujú zimné radovánky v snehu – guľovanie, sánkovanie, stavanie snehuliaka a dobrú lyžovačku. Zdá sa, že táto zima nám sneh dopraje. Deti vydržia vonku aj celé hodiny, základom je ostať v teple a suchu. Pokiaľ je v detskom šatníku to, čo sa im samotným páči a zároveň príjemne nosí, verte, že vtedy ani zimné obliekanie nebýva problémom.

Rozkošná teplá kukla s uškami bude krásnym prekvapením pod vianočným stromčekom. Rovnako ako kvalitné a ľúbivé rukavice na lyžovačku. Kašmír a vlna sú luxusné materiály, ktoré na rozdiel od tých umelých hrejú a chránia pred zimou. Prepracované strihy zase poskytujú pohodlie pri nosení. Aj toto sú darčeky, ktoré vaše deti s radosťou ocenia. Sú to originálne, hodnotné a kvalitné darčeky.

Odporúčame:  Ako obliecť bábätko v zime? Pozor, aby sa náhodou neprehrialo!

Detská kukla s uškami

Zdroj: Little Hipster shop

Najdôležitejšia je vzájomná láska a spoločný čas

Darčeky pod rozsvieteným vianočným stromčekom majú tú moc vytvárať nezabudnuteľné spomienky na detstvo. Bez ohľadu na to, či sú to hračky, knihy alebo zážitky s rodinou, nezabudnite na to, že najdôležitejším darčekom je láska a chvíle strávené spolu.

chlapček s vláčikom pod stromček

Zdroj: Little Hipster shop

Celý tím detského dizajnového obchodu Little Hipster vám želá Vianoce plné detského smiechu, radosti a pohodových chvíľ s rodinou.

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE