Veľká rodina spoza veľkej mláky: Sté pravnúča k 100. narodeninám!

Túžba po veľkej rodine je snom nejedného z nás. Čo to ale znamená – veľká rodina? Zopár detí, súrodencov či niekoľko desiatok vnúčat? Predstava každého z nás je určite iná. A vzhľadom na dnešnú dobu a svet, v ktorom žijeme, nebýva jednoduché sa o svoju rodinu postarať so všetkým, čo k tomu patrí.

Veľké rodiny sú aj preto v dnešnej dobe skôr raritou a nie samozrejmosťou, ako to bývalo v minulosti za čias našich starých rodičov.

Žena z americkej Pensylvánie je hrdou nielen babičkou, ale aj prababičkou. Tento rok oslavovala životné jubileum – 100 rokov. A viete, aký dostala darček? Pre mnohých ten najkrajší! Narodilo sa jej 100. pravnúča.

Pravnúča ako narodeninový darček

Narodenie dieťaťa prináša radosť a šťastie do každej rodiny. Kolobeh rodiny sa na istý čas zmení a všetko sa prispôsobí najmenšiemu klbku šťastia.

Pre Američanku Marguerite Koller z Blue Bell v Pensylvánii to je už akosi samozrejmosť! A to v tom najlepšom slova zmysle, pretože je čerstvou hrdou prababkou jej 100. pravnúčaťa!

Odporúčame: Tvorba materského mlieka: Ako podporiť laktáciu a dojčenie?

vnúčatá

Zdroj: Depositphotos

Veľká rodina je dar, ale aj zodpovednosť

Marguerite Koller tvrdí: „Stále dookola si hovorím, aké mám šťastie!" Sama je totiž matkou 11 detí, pričom v mladosti sa chcela stať mníškou. No po tom, ako stretla svojho budúceho manžela, jej osudovú lásku, si svoj plán rýchlo rozmyslela.

Svoje 100. pravnúča privítala Marguerite začiatkom augusta tohto roka. Pravnúčik dostal meno po zosnulom manželovi – William Koller.

Jedna z vnučiek samotnej Marguerite hovorí: „Marguerite vybudovala úžasnú rodinu, ktorá je tým najlepším dedičstvom naprieč všetkými generáciami." Marguerite sa snaží byť osobne prítomná na každom krste či promócií jej vnúčat a pravnúčat.

Marguerite Koller je:

  • matkou 11 detí,
  • babkou 56 vnúčat,
  • prababkou 100 pravnúčat.
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE