Mixit predstavuje hity školského roku 2023/24 - jeho obľúbené produkty v baleniach po jednej desiate!

Nový školský rok je tu a Mixiťáci sú pripravení! Tentokrát sa rozhodli uľahčiť proces výberu desiaty pre školákov. Zobrali obľúbené lahôdky z Mixit a zabalili ich pekne po jednom kuse, aby školáci mali svoje desiaty pestré a neomrzeli sa im ani za celý rok. Na výber je rovno päťdesiat rôznych lahôdok, ktoré sú vymerané presne na jedny raňajky alebo desiatu.

Mixit ponúka širokú škálu ideálnych kandidátov na desiatu pre malých i veľkých školákov. Vďaka obľúbencom, ktorý sú po novom k dispozícii po jednom kuse, príprava desiaty už nemôže byť jednoduchšia. Nie je totiž vôbec žiadna. Či už si vyberie školák maškrtenie v podobe Crème boule, chrumkavého vrecúška alebo kompaktnej Mixitky, rodičia môžu byť pokojní - túto desiatu za radiátor nestrčia!

Crème boule

Zdroj: Mixit

Crème boule - krémové guličky

Lahodné Crème boule sú krémové guličky, ktoré skrývajú pod vrstvou datlí zamatový lieskovoorieškový krém a to všetko bez palmového oleja a bez chémie. Sú skvelým zdrojom energie a liekom na chuť na sladké. Všetky tri lákavé príchute (vrátane najnovšej strawberry caramel) môžete teraz kúpiť po jednom kuse, ktorý sa pohodlne vojde do vrecka akejkoľvek aktovky. 

Cena od 0,89 €/ks.

Vrecúško mixit na desiatu

Zdroj: Mixit

Chrumkavá desiata vo vrecúšku

Ak hľadáte chrumkavú desiatu, ktorá sa jen tak nezlisuje v aktovke, odporúčame siahnuť po známom obľúbencovi – vrecúšku do vačku. Vrecúško plné zdravých a výživných zmesí bude školákov zásobovať energiou a vitamínmi po celý deň. V ponuke sú vrecúška s mixami orieškov, lyofilizovaného ovocia, müsli, kaší… Takže desiatová rôznorodosť zaistená!

Cena od 1,49 €/ks.

 
Mixitky

Zdroj: Mixit

Mixitky - super-tyčinky

Potrebné palivo na koncentráciu a učenie doprajú deťom Mixitky. Tieto super-tyčinky sú bez lepku, bez laktózy a bez pridaného cukru, ale nič z toho im neuberá na lahodnosti. Vyberať môžete dokonca z 20 druhov, vrátane nevšedných kombinácií ako Datle + Figy, Kešu + Citrón alebo naopak klasiky ako je Jablko + Škorica. A kto sa rád delí, môže siahnuť po tubuse 30 MiniMixitiek v šiestich obľúbených príchutiach. 

Cena od 0,93 €/ks v balení po 9 ks.

Tubus dobrôt pre školákov

Zdroj: Mixit

Tubus dobrôt pre školákov

A pre tých, ktorí sa chystajú odštartovať nový školský rok vo veľkom, Mixiťáci zobrali všetky spomínané dobroty, prihodili ešte nejaké bonusy navyše a zabalili ich do párty tubusu. Konkrétne v ňom školáci nájdu lahodnú Crème bouli - Strawberry caramel, Chrumkavú jahodu do vačku, želé cukríky Mixies s 99 % ovocnej zložky a tri rôzne zdravé Mixitky. Je to tá ultimátna kombinácia zdravého maškrtenia a kvalitnej výživy, kvôli ktorej by sa do školy vrátil hocikto. Školáci sa môžou o dobroty rozdeliť so spolužakmi alebo desiatu uzobávať v priebehu celého týždňa. 

Tubus dobrôt pre školákov, 8,29 €

 

Namixujte deťom recept na skvelý školský rok s Mixit desiatami nielen pre školákov.

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE