Kúzlo prvého dotyku

V jeho očiach sa zrkadlí celý náš svet. Už keď sa naň tešíme, predstavujeme si, čo všetko mu ukážeme a ako sa oň budeme starať. A keď sa konečne stretneme, všetko sa navždy zmení. Prvý dotyk medzi bábätkom a rodičom je magický okamih, nežné gesto, ktoré vytvára puto medzi nimi. Pre bábätko je veľmi dôležitý, pomáha mu budovať dôveru a dodáva pocit istoty a bezpečia.

Už od narodenia sa dieťatko s okolitým prostredím zoznamuje predovšetkým dotykom. Jeho pokožka preto hrá kľúčovú rolu v jeho rannom vývoji, je pre neho bránou do fascinujúceho sveta okolo neho. Pokožka bábätka je hebučká ako zamat. Je ale oveľa tenšia než tá naša, jej ochranná funkcia nie je ešte plne vyvinutá a je tiež veľmi jemná a zraniteľná. Preto je starostlivosť o ňu taká dôležitá.

Naším poslaním je stáť po vašom boku, uľahčiť vám prvé kroky v rodičovstve a dopriať vám len tú najlepšiu starostlivosť o pokožku vašich najmenších.

Odporúčame: Neutíchajúci plač bábätka: Aké sú jeho príčiny a ako si s ním poradiť?

Láskyplná starostlivosť od prvého dotyku

NIVEA Baby predstavuje kompletný rad výrobkov, určených i pre tých najmenších, ktoré od prvého dotyku s láskyplnou starostlivosťou rozmaznávajú, posilňujú a chránia jemnú pokožku vášho dieťatka.

Všetky produkty majú nové, čistejšie a prírodnejšie zloženie, ktoré sa pýši 100 % prírodným mandľovým olejom a je obohatené o cenné vitamíny. Bolo vyvinuté expertmi na starostlivosť o pokožku značky NIVEA, v spolupráci s dermatológmi, testované pediatrami a schválené maminkami.

Ideme ale ešte oveľa ďalej a myslíme i na budúcnosť vašich detí. Výrobky sú nielen účinné, ale tiež šetrné k prírode – zloženie celého radu NIVEA Baby je vegánske, biologicky rozložiteľné a je tvorené z viac než 90 % ingredienciami prírodného pôvodu. A rozhodne v ňom nenájdete žiadne mikroplasty ani parabény!

Čerešničkou na torte je potom nový dizajn kompletného sortimentu NIVEA Baby, kde nové ikony roztomilých zvieratiek s mláďatkami na prvý pohľad napovedajú, pre akú časť nežnej bábätkovskej starostlivosti je ktorý výrobok určený.

Pozri aj: Zavádzame prvé príkrmy pre bábätká: Kedy, ako a s čím začať? Plus recepty

Nivea Baby sprchovací gél

Zdroj: Nivea

Dožičte dieťatku i sebe pokojný spánok

Po aktívne strávenom dni nie je nič lepšie, než keď sa malý akčný hrdina večer unaví a upokojí, celý svet sa spomalí a obaja si budete užívať obľúbený večerný rituál. Vychutnajte si kúzelné chvíle spoločnej relaxácie a dožičte svojmu dieťatku nežnú upokojujúcu starostlivosť pred spaním.

Noví členovia rodiny NIVEA Baby skrývajú tajnú prísadu – technológiu SleepEssenceTM, ktorá uvoľňuje príjemnú vôňu a zabezpečí pokojný spánok bábätka (a tiež mamičky). Sprchovací gél i Telové mlieko Bed Time vyživia, chránia a upokoja detskú pokožku, zatiaľ čo príjemná vôňa dieťatko krásne uvoľní a prirodzene pripraví na spánok.

 

Určite sa vám v rámci pravidelnej ošetrujúcej rutiny nestratí Sprchovací gél, ktorý jemne čistí a zároveň hydratuje pokožku našich drobčekov či Baby Jemný šampón, ktorý uľahčí rozčesávanie vláskov. Pre nežné uvoľnenie boľavého bruška dieťatka je vďačným spojencom Masážny olej a úľavu i ochranu zadočka podráždenému trením plienky poskytne Ochranný krém na zadoček.

 

Nivea Baby telové mlieko

Zdroj: Nivea

V nepriaznivom počasí vám bude nenahraditeľným spoločníkom Krém proti chladu a vetru, ktorý jemnú pokožku bábätka nielen vyživí, ale tiež ju spoľahlivo ochráni pred chladom a vetrom. Svoj prvý univerzálny krém majú i tí najmenší – na cestách či vždy pri ruke určite oceníte multifunkčného pomocníka Krém na tvár, telo a zadoček, ktorý vždy poskytne spoľahlivú ochranu a láskyplnú starostlivosť, kedykoľvek to bude potrebné.

Ak potrebujete šetrne, ale dôkladne vyčistiť ktorúkoľvek časť detského telíčka a nemôžete práve použiť kúpeľňu, záchranné lano vám poskytnú Čistiace obrúsky Pure water – obsahujú celých 99 % vody a sú navyše obohatené o výživný, 100 % prírodný mandľový extrakt.

Nivea Baby čistiace obrúsky

Zdroj: Nivea

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE