Skákací hrad: Dopraj svojim svadobným hosťom poriadnu dávku zábavy!

Skákací hrad: Dopraj svojim svadobným hosťom poriadnu dávku zábavy!
  • 07.08.2022
  • Michaela Kožáková

Každá z nás si praje mať bezchybnú svadbu – presne takú, na ktorú budú všetci ešte dlho s radosťou spomínať. Ku tej dokonalej svadbe však nepatrí len lahodné menu, výborná muzika, vtipný starejší, očarujúca nevesta a vkusne vyzdobené priestory zasadené do krásneho prostredia. Tá pravá svadba by nebola svadbou bez poriadnej zábavy. 

Mnohé nevesty sa spoliehajú na overenú klasiku, ktorou sú svadobné hry. Ak však hľadáte niečo výnimočné, nezvyčajné a chcete svojich hostí prekvapiť, prenajmite si skákací hrad.

Nápad mať na svadbe skákací hrad sa mnohým z nás môže zdať trochu odvážny. Neverili by ste, ale práve táto nafukovacia atrakcia utkve nielen vám, ale aj vašim svadobným hosťom v pamäti. Práve skákací hrad dodá vašej svadbe uvoľnenú atmosféru a poteší všetkých bez rozdielu veku. A možno si i vaša stará mama trochu poskočí.

Pozri aj: Čo si svadobní hostia všímajú na svadbe najviac a čo im je ukradnuté?

Skákací hrad

Zdroj: INSTAGRAM/wedding_jumping_castle_hire

Prečo mať na svadbe skákací hrad?

Ak máte na svadbe množstvo detí, potom skákací hrad predstavuje ideálny spôsob, ako ich zabaviť. Najmenší svadobčania sa budú bezpečne baviť a môžu tak mať svoj vlastný priestor na hranie.

Skákací hrad však nie je len pre deti. I dospelí predsa milujú takýto druh zábavy. Ak sa počas svojej svadobnej hostiny chystáte „vypariť" na pár hodín, aby ste si spravili svadobné fotografie, vaši svadobčania vďaka skákaciemu hradu ani nebudú vedieť, že ste preč. 

Nafukovací skákací hrad je výborný aj ako rekvizita alebo pozadie na fotenie. Namiesto toho, aby ste urobili jeden veľký skupinový záber, na ktorom vy a vaši hostia všetci poviete „syr“, poproste zúčastnených, aby radostne skákali spolu na hrade. Takáto jedinečná fotografia sa bude krásne vynímať vo vašom svadobnom albume. 

Skákací hrad sa hodí najmä na letné, neformálne svadby. Preto, ak sa rozhodnete jeden si prenajať, vopred upozornite svojich hostí, aby sa neobliekli príliš formálne. Prípadne na pozvánku pripíšte, aby si vzali so sebou i pohodlné oblečenie. 

Nevýhody skákacieho hradu

Ako sme už spomenuli vyššie, nafukovací skákací hrad nie je vhodný pre všetky druhy svadieb. Predstavte si svoju tetu v drahých šatách, vyšperkovanú, s dokonalým účesom a make-upom, ako zbesilo skáče na hrade. 

Keďže skákací hrad je určený pre vonkajšie priestory, najmä z dôvodu jeho veľkosti, dôležitú úlohu hrá i počasie. Ak ho chcete na svojej svadbe mať, musíte si ju naplánovať najlepšie v letných mesiacoch. 

Pri skákaní na nafukovacom hrade sa všetci radi odviažeme. Pozor na rôzne úrazy, ku ktorým môže počas zábavy dôjsť. Je teda vhodné, aby dospelí a deti skákali oddelene. Na deti je treba počas skákania dohliadať.

Neprehliadni: Svadobná tombola: Skvelý program, ktorý zaručene pobaví

Nafukovací hrad

Zdroj: INSTAGRAM/eventswiths

Koľko stojí prenájom skákacieho hradu na svadbu?

Na internete môžete nájsť zopár spoločností, ktoré ponúkajú prenájom bielych skákacích hradov na svadby. Hrad vám, samozrejme, privezú, poskladajú, nafúkajú, zapoja a po vašej svadbe zase demontujú a odvezú. Prenájom na deň sa pohybuje od 260 euro. Cena sa odvíja od veľkosti, kapactity a od kvetinovej či balónovej výzdoby, ktorá môže alebo nemusí byť súčasťou skákacieho hradu.

Zdroj foto: úvodná koláž- Instagram.com/bridalbounceco

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

letná svadba

Čo čítajú ostatní