Darček pre rodičov k ich sviatku: Čím ich potešiť na Deň matiek a otcov?

Darček pre rodičov k ich sviatku: Čím ich potešiť na Deň matiek a otcov?

Čím sme starší, tým viac si uvedomujeme, akí sú rodičia v živote dôležití. Často až v dospelosti doceníme, čo pre nás v živote urobili, a vážime si každú chvíľu, ktorú s nimi môžeme stráviť. Ak máte to šťastie, že máte svojich rodičov stále nablízku, nezabudnite im poďakovať a urobiť im radosť. Poteší ich to určite kedykoľvek, ale na Deň matiek alebo Deň otcov obzvlášť. Tieto sviatky sa blížia, a preto pre vás máme zopár tipov, čím rodičov obdarovať.

Deň matiek sa oslavuje vždy druhú májovú nedeľu, čo tento rok pripadá na 14. mája. Tento sviatok sme predsa len zvyknutí oslavovať oveľa viac ako Deň otcov, ktorý pripadá na nedeľu 18. júna. A to je škoda, pretože aj naši oteckovia si zaslúžia mať svoj sviatok – príležitosť, keď im môžeme poďakovať a pripomenúť im, že ich máme radi.

Pokiaľ sa tento rok rozhodnete svojich rodičov na ich sviatky obdarovať, môže to byť napríklad len maličkosť v podobe kozmetiky, ktorá poteší každého. Prinášame pár tipov od značky NIVEA, s ktorými nešliapnete vedľa.

Pozri aj: Nová superstar v boji proti vráskam

Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 POWER

Zdroj: NIVEA

Tipy pre mamičky:

  • Výhodné balenie NIVEA Q10 POWER denný krém a nočný krém, 2x 50 ml, 21,49 €

Vyhladiť vrásky a omladiť pleť? S denným a nočným krémom NIVEA Q10 Power je to jednoduché. Darujte mamičke darčekový set krémov, vďaka ktorým bude jej pleť viditeľne omladená. Krémy sú odporúčané pre pleť 30+.

Balenie obsahuje:

  • Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 POWER s koenzýmom Q10 100 % identickým s pleťou, vďaka ktorému bude pleť už po 7 dňoch pevnejšia a vďaka OF 15 a UVA/UVB filtrom tiež dobre chránená pred slnečnými lúčmi.
  • Spevňujúci nočný krém proti vráskam Q10 POWER s koenzýmom Q10 100 % identickým s pleťou, ktorý hydratuje, regeneruje a vyrovnáva nerovnosti pleti. Vrásky sú viditeľne redukované už za 7 dní, pleť je svieža a mladistvá na pohľad. Odporúčaný vek: 30+.

Krémy s čistým koenzýmom Q10 nájdete aj v špeciálnom výživnom variante určenom pre suchú až veľmi suchú pleť. Odporúčaný vek: 40+:

  • Výživný denný krém proti vráskam Q10 POWER, 50 ml, 16,49 €
  • Výživný nočný krém proti vráskam Q10 POWER, 50 ml, 16,49 €
Omladzujúci krém na ruky

Zdroj: NIVEA

  • NIVEA Omladzujúci krém na ruky 3v1 Q10, 100 ml, 4,65 €

Bez krému sa nezaobídeme, ak chceme mať krásne a pestované ruky. Mamičke skúste venovať krém s anti-age účinkami, ktorý v zložení obsahuje koenzým Q10. Pri pravidelnom používaní redukuje výskyt prvých liniek a vrások, zatiaľ čo UV filtre pomáhajú predchádzať vzniku pigmentových škvŕn spôsobených vonkajšími vplyvmi.
 

Zaujme ťa aj: TEST: Čistiace a ošetrujúce prípravky z radu Nivea Derma Skin Clear

Telové mlieko Rose Touch

Zdroj: NIVEA

  • NIVEA Telové mlieko Rose Touch, 400 ml, 8,89 €

Starostlivosť o pokožku tela je dôležitá. Pamätať treba najmä na jej hydratáciu. O tú sa postará NIVEA Telové mlieko Rose Touch, ktoré obsahuje Intense Moisture Serum a arganový olej. Vďaka týmto ingredienciám bude pokožka krásne vláčna a príjemne hebká na dotyk, a to až 48 hodín. Navyše jej dodá zmyselnú vôňu okvetných plátkov ruže.
 
Labello Farebné balzamy na pery

Zdroj: NIVEA

  • Labello Farebné balzamy na pery, 5,5 ml, 4,19 €

Pokožka pier je veľmi jemná a potrebuje dôslednú starostlivosť, aby nebola dehydrovaná. Pokiaľ tomu tak je, tvoria sa na perách nepríjemné šupinky a prasklinky, čo je nepríjemné a navyše nepekné na pohľad. Tú najlepšiu starostlivosť poskytnú perám Labello Farebné balzamy na pery. Vo svojom zložení obsahujú vitamín E, ktorý pery intenzívne regeneruje a chráni ich pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho okolia. V jeho zložení nájdete aj mandľový olej, vďaka ktorému sú pery zamatovo hebké na dotyk a hydratované po celý deň. Balzamy dodajú perám okrem starostlivosti aj farebný odtieň pink alebo nude.
 

Neprehliadni: TEST: NIVEA Tónovacie očné krémy v hubke CELLULAR 3v1

krém pre mužov

Zdroj: NIVEA

Tip pre oteckov:

  • NIVEA MEN Creme, 75 ml, 3,99 €

Skvelou voľbou je Nivea MEN Krém, ktorý obsahuje pleti vlastný Eucerit. Ide o látku, ktorá pokožku intenzívne vyživuje a zanecháva ju zamatovo hebkú, vláčnu a žiarivú. Zároveň pokožku tiež intenzívne chráni pred vonkajšími vplyvmi a navracia jej pocit komfortu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní