DRDOL ako svadobný účes pre nevestu: Jednoduchý, elegantný, s doplnkami i bez

DRDOL ako svadobný účes pre nevestu: Jednoduchý, elegantný, s doplnkami i bez

Každý jeden účes má niečo do seba a ohúri niečím iným. Už len taký obyčajný konský chvost vyzerá elegantne a hodí sa aj na svadbu ako svadobný účes. Príde vám nudný? Tak ho trošku okoreňte rôznymi doplnkami alebo francúzskym vrkočom a rázom docielite úplne iný vzhľad vášho účesu.

Plánujete rozpustené vlasy? A čo tak ich aspoň jemne natočiť. Či už veľké vlny alebo jemné morské, hodia sa v prípade, že plánujete svadbu pri mori – teda na pláži niekde v zahraničí. Pokojne však siahnite aj po živých kvetoch či korunkách, ktoré účesy oživia a obohatia.

Túžite po niečom viac elegantnejšom a sofistikovanejšom? Čo tak zvoliť drdol? Aj ten môže mať množstvo podôb. Nie je to len nedbalý účes, ktorý si spravíte doma, keď idete upratovať. Aj drdol môže byť elegantný, prepracovaný i komplikovaný. Už len v prípade, že zvolíte aj svadobný závoj, drdol rázom vyzerá úplne inak.

Pozri aj: Originálny svadobný program: Ako vyrobiť video pre nevestu a ženícha?

Drdol na množstvo rôznych spôsobov

Ak ste sa rozhodli pre drdol, nemohli ste spraviť lepšie. Vyčesané vlasy sú totižto medzi nevestami populárne. Dokonca máte na výber z veľkého množstva možností, ako vo finále bude váš účes vyzerať. My vám prinášame hneď niekoľko skvelých inšpirácií, ktoré sú ideálne pre každú nevestu hľadajúcu jedinečný štýl.

Vďaka špeciálnym vlasovým doplnkom a kvetinovým prvkom sú tieto výbery svadobných účesov jedinečné a všestranné.

  • Drdol s trblietkami – hit roka 2023! Trblietky dodajú každému účesu extra šmrnc a lesk. Tak sa ich rozhodne nebojte a pokojne ich zvoľte aj do vášho svadobného účesu.
  • Drdol s perlami – perly dodávajú svadobným účesom nadčasovú eleganciu. A je len na vás, akú formu perál zvolíte. Môžu to byť perly na hrebienku, sponkách, čelenke alebo na šnúrke zapletenej vo vrkoči. Možnosti sú nekonečné!
  • Drdol s vrkočom – ak netúžite po žiadnych ozdobách, tak namiesto nich voľte vrkoč, ktorý drdol ozvláštni. Vrkoč mu dodá textúru a osobitosť.
  • Elegantný drdol – jednoduchý a elegantný drdol vyzerá nadčasovo, vďaka čomu je prvou voľbou mnohých neviest. Žiaden vrkoč, ozdoby ani nič podobné – len drdol bez všetkého!
  • Drdol so zamatovou stuhou (mašľou) – zamatovú stuhu môžete použiť ako čelenku alebo ako mašľu, ktorá bude krásnou ozdobou v tomto type svadobného účesu.

Drdol s trblietkami

Drdol s perlami

drdol s perlami

Zdroj: pinterest.com/weddingforward/

Drdol s vrkočom

drdol s vrkočom

Zdroj: pinterest.com/loveandlav/

Elegantný drdol

hladký drdol

Zdroj: pinterest.com/fabmoodmag/

Drdol so stuhou

drdol so stuhou

Zdroj: pinterest.com/thalitatxo/

Drdol s čelenkou

drdol s čelenkou

Zdroj: pinterest.com/livemaster/

Drdol s ozdobou

drdol s ozdobou

Zdroj: pinterest.com/alesiasolo/

Drdol so živými kvetmi

drdol s kvetmi

Zdroj: pinterest.com/rusticwedchic/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobný účes

Čo čítajú ostatní