Rozbaľte to v streetstyle!

Rozbaľte to v streetstyle!

Už to cítite? Ožívate? Keď to máte rovnako a neviete sa dočkať jarných prechádzok, behov a ležérnych športových outfitov, ktoré nebude treba maskovať pod vetrovkami, chce to už len nové tenisky!

Inšpirujte sa outfitmi trendsetterov? Dobrý prístup! Sú vždy v strede diania a štýl má väčšina z nich v malíčku. Inak to nie je ani v prípade Kinnyho Zimmera – rappera, ktorý je hlasom mladej generácie a a na Instagrame má takmer polmiliónovú základňu fanúšikov. Je aktuálnym ambasádorom najnovšej kolekcie Wonderland od CCC.

Zaujme ťa aj: Veľký návrat denimu v roku 2023! 5 džínsových trendov, ktoré budeš chcieť nosiť

kolekcia Wonderland

Zdroj: CCC

Prepojenie dynamiky, pohodlia, štýlu – to je najnovšia kolekcia Wonderland, ktorú Kimmy v kampani stelesňuje. Výberovka tých najtrendovejších urban kúskov síce nesie názov, ktorý by mohol evokovať zázraky – no pravda je taká, že najväčším zázrakom je pocit byť sám sebou a cítiť sa v outfitoch a nových teniskách ako vo svojej druhej koži. Pohoda a pohodlie je presne to, čo určuje náladu, v ktorej sa ponesie celá nasledujúca módna sezóna.

Najlepšie z najlepšieho

Kolekcia je výnimočná tým, že združuje to najtrendovejšie z portfólia globálnych značiek Reebok, Puma, Champion, New Balance, Kappa a Vans. Streetstyle bude túto jar v nových formách, živých aj nadčasových farbách, dominovať mu budú colorblocky a výrazné kontrasty.  

Odporúčame aj: Y2k móda: Vieš, čo sa skrýva za týmto výrazom a aké trendy ju definujú?

tenisky

Zdroj: CCC

V jarnej ponuke CCC nájdete klasické tenisky, štýlové modely s výškou až po členky ale aj množstvo farebných a strihových prevedení tenisiek, ktoré sú na aktuálnom módnom piedestáli – tenisky na platformách. Hru tvarov, farieb a zaujímavých kombinácií si užijú tí, ktorí korunujú jednofarebné outfity teniskami, ktoré plnia funkciu najvýraznejšieho prvku.

Jednoduché, neutrálne a nesmrteľné tenisky v čiernej, bielej a béžovej farbe rozžiaria oči tým z vás, ktorí sa vedia hrať s kombináciami a youngsterskou bodkou za ich outfitom sú práve nadčasové tenisky.

Ste pripravení spraviť miesto na poličke niektorej z noviniek z kolekcie Wonderland od CCC? Dobré rozhodnutie! Vyberajte v kamenných predajniach, prezerajte a nakupujte aj na e – shope ccc.eu/sk a nezabudnite ani na aplikáciu CCC a členstvo v Klube CCC, vďaka ktorému si budete môcť užívať množstvo zliav, výhod a eventov pre tých najvernejších z vás.

Pozri aj: Šaty hore nohami na prehliadkovom móle – čo si pre nás pripravili návrhári na jar 2023?

dámske tenisky

Zdroj: CCC


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 28.03.23 19:25

MM
karma
100.00

už sa nemôžem dočkať peknej jari, vonku je to zúfalé

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 31.03.23 11:03

karma
-1.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní