Minula tisíce libier, aby vyzerala ako Pamela Anderson. Muži ju milujú, ženy nenávidia

Minula tisíce libier, aby vyzerala ako Pamela Anderson. Muži ju milujú, ženy nenávidia
  • 14.08.2022
  • Zuzana Andrášová

Určite každá z vás sledovala seriál Baywatch – Pobrežná hliadka. Krásni muži a ženy v červených plavkách, vejúce vlasy, dokonalé postavy na piesočnatej pláži. Okrem Mitcha Buchannona, ktorého stvárnil David Hasselhoff, zarezonovala v mnohých mužoch, ale aj ženách postava C.J., ktorú si zahrala Pamela Anderson.

A práve na Pamelu Anderson sa chceli a chcú podobať mnohé ženy. Výnimkou nie je ani Georgina Epitropou z Veľkej Británie, ktorá už na to minula tisíce libier.

Odporúčame: Budú na nás na Netflixe vyskakovať reklamy?

plastika nosa

Zdroj: Screenshot/mirror.co.uk

Pamela ako veľký vzor

V mnohých ľuďoch zarezonoval a stal sa nezabudnuteľným ikonický pohľad na Pamelu Anderson utekajúcu po pláži v červených plavkách. Táto scéna zo známeho seriálu mala vplyv aj na 39-ročnú Georginu Epitropou, ktorá minula už 43 000 libier, v prepočte približne 51 000 eur, na premenu svojho tela, aby vyzerala ako Pamela, informuje portál The Mirror.

Georgina podstúpila rôzne plastické úpravy – od zväčšenia pŕs, cez liposukciu, výplne tváre, botox a úpravu zadku, aby vyzerala ako brazílske krásky. Teraz už svojím výzorom vyčnieva z davu a je presvedčená, že pôsobí ako hollywoodska hviezda.

„Hoci som bola vždy sebavedomá, bola som len obyčajné dievča,“ vysvetlila a dodala, že splývala s prostredím. A to nechcela.

Chcela vyniknúť

Svoju premenu žena začala v roku 2015, kedy sa dala na dráhu tanečnice a uvedomila si, že chce dosiahnuť zmenu svojho výzoru. Jej idolom bola práve Pamela. Podľa vlastných slov bola posadnutá tým, ako vyzerá známa herečka a modelka. „Milovala som blond vlasy, veľké prsia, malý pás a veľký zadok,“ dodala.

„Nechcela som vyzerať rovnako ako všetci ostatní, chcela som vyniknúť,“ vysvetlila tiež Georgina, prečo podstupuje rôzne plastické operácie. Keďže vo Veľkej Británii sú podľa jej slov určité limity pri plastických operáciách, rozhodla sa niektoré absolvovať v zahraničí, „pretože sú otvorenejší“.

Pozri aj: Káva s pomarančovým džúsom: Nový ošiaľ sociálnych sietí, ale prečo?

plastika brucha

Zdroj: Screenshot/mirror.co.uk

Muži ju milujú, ženy nenávidia

„Som skutočne šťastná z toho, ako vyzerám. Nikdy som neľutovala nič, čo som urobila,“ vysvetlila žena a dodala, že okrem 43 000 libier (približne 50 700 eur), ktoré už minula na svoju premenu, dodržiava aj prísny režim pri ďalšej starostlivosti o svoj výzor.

Mesačne míňa 80 libier (približne 95 eur) na nechty, 300 libier (približne 355 eur) na make-up a 400 libier (približne 473 eur) každé štyri mesiace na predlžovanie vlasov.

A ako na Georginu reagujú iní ľudia? „Muži zvyčajne milujú môj výzor, ženy ho nenávidia,“ vysvetlila.

„Cítim sa úžasne zo skutočnosti, že čoskoro budem mať 40 a vyzerám skvele. A cítim sa sebavedomejšie ako kedykoľvek predtým!"

Neprehliadni: Svadobná cesta Jennifer Lopez a Benna Aflecka. Pozrite si, v čom speváčka hviezdila v Paríži

Zdroj foto - úvodná foto: Screenshot/mirror.co.uk, depositphotos.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Slováková 15.08.22 06:06

MS
karma
118.00

No mne sa na Pamelu veľmi nepodobá....

  • 2
Odpovedať

Elena Švachová 17.08.22 01:40

karma
109.00

To je hrozné, takto sa zohaviť :-(

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní