Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora sľubujú dobrodružstvo

Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora sľubujú dobrodružstvo

Vráťte sa do čarodejníckeho sveta spisovateľky J. K. Rowlingovej! Tretia časť filmovej série, ktorej dej predchádza príbehom Harryho Pottera, príde do kín 14. apríla a sľubuje obrovské dobrodružstvo. Známe postavy i obdivuhodné tvory sa na plátna vrátia vo filme Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora.

Niekoľko rokov po udalostiach z predchádzajúceho filmu o Grindelwaldových zločinoch už profesor Albus Dumbledore (Jude Law) vie, že mocný temný čarodejník Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) sa chystá prevziať kontrolu nad čarodejníckym svetom. Keďže ho nedokáže sám zastaviť, poverí magizoológa Newta Scamandera (Eddie Redmayne), aby viedol neohrozený tím čarodejníkov, čarodejníc a jedného statočného muklovského pekára na nebezpečnú misiu, kde sa stretávajú so starými i novými zvermi a narazia na rastúcu Grindelwaldovu légiu nasledovníkov. Ale keď sú stávky také vysoké, ako dlho môže Dumbledore zostať v pozadí?

Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora už čoskoro v kinách!

Nový trailer filmu Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora odhaľuje, že zákerný Grindelwald je odhodlaný začať vojnu proti muklom, teda proti bežným ľuďom, ktorí nemajú vrodené čarodejnícke schopnosti. „Ak budeme podvečer ešte všetci nažive, našu snahu môžeme brať ako úspech,“ hovorí rešpektovaný Albus Dumbledore, keď sa vydáva kamsi, odkiaľ možno už niet návratu - do boja za záchranu ľudstva...

Dobrodružný veľkofilm zo sveta čarov a nebezpečných intríg prinesie na plátna slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní