Ako zariadiť detskú izbu? Najväčšie výhody nábytku na mieru

Ako zariadiť detskú izbu? Najväčšie výhody nábytku na mieru

Ak ste sa rozhodli kúpiť si byt alebo si ho prenajať, možno ste už začali riešiť, ktorá miestnosť bude na čo slúžiť. Je zaujímavé, že väčšinou sa ako detská izba vyberie najmenšia miestnosť, ktorá je k dispozícií. Na jednej strane to dáva zmysel, avšak na druhej strane je možné, že budete mať problém vybrať vhodný nábytok.

Malá miestnosť, asymetrické steny či znížený strop na jednej strane izby spolu s neobvyklým tvarom okna. Detské izby sú skutočne rôznorodé, čo sa týka samotnej miestnosti. Vybrať vhodný nábytok do takejto izby môže predstavovať problém. Našťastie existuje nábytok na mieru, ktorý zjednoduší mnohé nápady.

Kedy je nábytok na mieru najvýhodnejší?

1. Keď potrebujete nábytok so špecifickými rozmermi

Potrebujete skriňu, ktorá bude mať časť zníženú a druhú časť siahajúcu až po strop? Je veľmi pravdepodobné, že takúto skriňu len tak nezoženiete v obchode s nábytkom. Takúto atypickú skriňu si musíte nechať vyrobiť. Nábytok, ktorý zapadne do miestnosti je dobrá vec, pretože inak zbytočne mrháte priestorom.

Pozri aj: Výchova detí je dôležitá. Máš doma tínedžera? Vyvaruj sa týchto chýb!

2. Keď chcete mať konkrétny odtieň dreva

Máte tmavú detskú izbu a potrebuje nábytok zo svetlého dreva? Možno odtieň v klasickom obchode nie je taký, ako by ste si predstavovali. Aj v takomto prípade môžete zvoliť nábytok na mieru, pri ktorom si môžete nadizajnovať akékoľvek farebné kombinácie. Po stretnutí s odborníkom sa dohodnete, ako bude výroba nábytku prebiehať a vyberiete si aj konkrétny odtieň, váš obľúbený odtieň dreva.

3. Keď chcete, aby všetko v izbe spolu ladilo

Do asymetrickej detskej izby sa vám podarilo zohnať dubovú skriňu, avšak stolík majú len z iného dreva. Častokrát sa stáva, že v obchode už nemajú k dispozícií celú sadu nábytku z jedného dreva do detskej izby. Ak sa však rozhodnete nechať si nábytok vyrobiť, rovno majstrom poviete, koľko kusov nábytku chcete nechať vyrobiť z jedného typu dreva. Všetko tak bude spolu ladiť.

Rozhodnúť sa pre nábytok na mieru sa určite oplatí!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní