Sezamovo-levanduľový detský olej - to je zdravie a pokojný spánok vašich detí

Sezamovo-levanduľový detský olej je prírodný produkt vhodný na starostlivosť o detskú pokožku. Sezamový olej s obsahom levandule je bohatý na vitamíny a minerály, ktoré posilňujú ochrannú bariéru pokožky a dodávajú jej potrebné živiny.

Levanduľový olej potom upokojuje a hydratuje citlivú pokožku detí. Tento olej je ideálny na jemnú masáž alebo použitie pri kúpaní, kedy pokožku hydratuje a chráni pred vysušením.

Vďaka svojim prírodným zložkám je šetrný k detskej pokožke a pomáha upokojiť detské myšlienky i telo. Sezamovo-ľavanduľový dětský olej je tak skvelým pomocníkom pre starostlivosť o zdravie a pohodu vášho dieťatka.

Detský olej je nenahraditeľný pomocník

Detské oleje sú veľmi obľúbeným produktom medzi rodičmi, ktorí chcú mať pre svoje bábätko či malé dieťa len to najlepšie. Tieto oleje sú špeciálne vyvinuté s ohľadom na jemnú a citlivú pokožku najmenších detičiek. Obsahujú šetrné a prírodné zložky, ktoré poskytujú hydratáciu a starostlivosť o pokožku bez akýchkoľvek chemických prísad.

  • Detské oleje môžu byť použité na masáž, starostlivosť o pokožku po kúpeli alebo jednoducho na hydratáciu suchú pokožku.
  • Niektoré oleje obsahujú aj esenciálne oleje, ktoré môžu byť užitočné pri upokojení dieťaťa a pomáhajú pri zaspávaní.

Ako si vybrať detský olej?

Pri výbere detského oleja je dôležité venovať pozornosť zloženiu, aby neobsahoval žiadne agresívne chemikálie, parabény ani umele farbivá. Ideálny je olej, ktorý je hypoalergénny a dermatologicky testovaný.

Niektoré z populárnych prírodných olejov pre bábätká a malé deti sú mandľový olej, olej z avokáda, kokosový olej alebo olej z harmančeka. Tieto oleje majú upokojujúce a hydratačné vlastnosti, ktoré sú ideálne pre jemnú a citlivú pokožku detí.

  • V každom prípade je dôležité pred použitím nového produktu vyhľadať radu od pediatra alebo dermatológa, aby ste sa uistili, že je produkt vhodný pre vaše dieťa a neobsahuje žiadne zložky, na ktoré by mohlo byť citlivé.
  • S detskými olejmi môžete svojmu bábätku poskytnúť starostlivosť, ktorú si zaslúži, a príjemný zážitok z masáže alebo starostlivosti o jeho pokožku.

Neprehliadnite: Zavádzame prvé príkrmy pre bábätká: Kedy, ako a s čím začať? Plus recepty

olej pre bábätká

Zdroj: Depositphotos

Sezamovo-levanduľový detský olej

Sezamovo-levanduľový detský olej je špeciálny prírodný výrobok, ktorý je určený pre jemnú detskú pokožku.

Obsahuje kombináciu sezamového oleja, ktorý je bohatý na vitamíny a minerály, a levanduľový olej, ktorý má upokojujúce a relaxačné účinky.

  • Tento olej je ideálny na jemné masáže pre deti, ktoré pomáhajú uvoľniť napätie a podporiť dobrý spánok.
  • Jeho prírodné zloženie je šetrné k citlivej detskej pokožke a neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie.

Sezamovo-levanduľový detský olej má príjemnú vôňu levandule, ktorá je známa svojimi upokojujúcimi a antistresovými účinkami. Použitie tohto oleja je skvelý spôsob, ako zlepšiť pokožku vašej deti prirodzeným a bezpečným spôsobom.

  • Ak hľadáte šetrný a prírodný spôsob, ako starostlivo o pokožku vašej deti, sezamovo-levanduľový detský olej môže byť skvelou voľbou!
  • Doprajte svojmu dieťaťu luxusnú starostlivosť s týmto prírodným olejom a učiť ho dôležitosti starostlivosti o svoju pokožku už odmalička.

Odporúčame aj: Ľudia, ktorí majú súrodenca, sú v živote šťastnejší! Ako súrodenci zlepšujú váš život?

levanduľový olej

Zdroj: Depositphotos

Ako si pripraviť sezamovo-levanduľový detský olej?

Na prípravu sezamovo-levanduľového detského oleja budete potrebovať nasledujúce suroviny:

  • 1 šálka sezamového oleja
  • 2 polievkové lyžice sušenej levandule

Postup prípravy sezamovo-levanduľového detského oleja?

  • Rozpáľte sezamový olej na miernom ohni v hrnci.
  • Pridajte sušenú levanduľu do oleja a nechajte ju variť asi 5-10 minút, aby sa všetky jej účinné látky uvoľnili do oleja.
  • Nechajte zmes vychladnúť na izbovú teplotu.
  • Preceďte olej pomocou jemného sito alebo gázy a nalejte do tégliku alebo fľaše s uzáverom.
  • Olej môžete použiť na detskú masáž alebo ako prírodnú ochranu pred hmyzom. Skladujte olej na tmavom a suchom mieste.

Týmto spôsobom si môžete jednoducho pripraviť sezamovo-levanduľový detský olej na domáce použitie.

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE