Lily Collins alias Emily in Paris: Aké je tajomstvo krásy jej pleti?

Lily Collins alias Emily in Paris: Aké je tajomstvo krásy jej pleti?
  • 29.01.2023
  • Lenka Biba Slovak

Lily Collins a jej seriálová titulná postava Emily in Paris nemá núdzu o celosvetovú popularitu. Lily Collins, dcéra hudobníka Phila Collinsa, má vkus, štýl a módu naozaj v malíčku. Táto britská herečka a modelka so svojim zmyslom pre módu, odvážnym obočím, žiarivou pleťou a zelenými očami je taktiež pre mnohých aj ikonou dokonalej krásy.

Od roku 2013 má podpísanú zmluvu so spoločnosťou Lancôme, ktorej robí dokonalú reklamu nielen na filmovom plátne, ale aj na červenom koberci. Jej nezabudnuteľné a ikonické účesy spolu s make-upom v priebehu posledných rokov urobili významnú stopu vo svete krásy.

Je Britkou, aj keď ju charakterizuje francúzsky šik a elegancia. Jej dievčenský look a premyslená estetika nielen v obliekaní, ale aj v štýle líčenia a starostlivosti o pleť, robí z Lily Collins módnu ikonu a vzor mnohých dievčat a žien po celom svete.

Lily Collins miluje prirodzenosť!

Lily Collns prirodzenosť doslova miluje! „Jedna vec, ktorú milujem na pleti bez make-upu, je svieža a čistá pleť,“ povedala herečka pre Vogue. Zároveň dodáva: Vždy tvrdím – čím menej make-upu máš na tvári, tým menej sa počas dňa pokazíš."

Nasledujúce tipy priamo od dvojnásobnej nominantky na Zlatý glóbus a jej tímu, vám pomôžu okamžite dosiahnuť decentný glamour štýl a žiarivú alabastrovú pleť.

Odporúčame: Netflix seriály v roku 2023 – na pokračovanie ktorých obľúbených seriálov sa môžeme tešiť?

Lily Collins

Zdroj: instagram.com/lilyjcollins

Lily Collins nedá dopustiť na LED masku!

Lily Collins ohuruje nielen svojim hereckým výkonom, ale aj svojou krásou a bezchybnou pleťou. Jej fanúšičky boli zvedavé, čo používa na pleť. Lily je skutočne majiteľkou dokonalej pleti a pokožky a navyše – svojim obdivovateľom dala odpoveď na ich otázku priamo v seriáli.

LED maska od značky CurrentBODY je tajnou zbraňou Lily nielen vo filme, ale aj v súkromí. LED svetlo totiž:

  • pôsobí na jazvy,
  • zmierňuje akné,
  • zjednotí tón pleti,
  • redukuje pigmentové škvrny či prvé vrásky.

Neprehliadnite: Domáce pleťové masky pre žiarivú pleť: Potrebuješ len pár ingrediencií a budeš žiariť!

Lily Collins

Zdroj: instagram.com/lilyjcollins

Lily Collins nedá dopustiť na HYDRATÁCIU

Aj keď je Lily Collins tvárou značky Lancôme a určite používa ich produkty starostlivosti o pleť a kozmetiku, netají sa tým, že používa aj inú kozmetiku. To platí najmä v prípade hydratácie svojej pleti a pokožky, ktorú nikdy nepodceňuje.

„Ak sa cítim suchá, natriem si telo aj tekutým kokosovým olejom,“ povedala Lily pre The New York Times.

Odporúčame aj: Na čo použiť vazelínu? O tomto využití si určite nevedela!

Lily Collins

Zdroj: instagram.com/lilyjcollins

Vždy sa pred spaním dokonale odlíči

Či už má prirodzenejší vzhľad mimo natáčania alebo je dokonale nalíčená na červený koberec, Lily Collins nedá nikdy dopustiť na odlíčenie a umývanie tváre vždy pred spaním. Podľa jej slov je práve tento krok kľúčom k jej čistej pleti.

„Je zrejmé, že večer je vždy mimoriadne dôležité odlíčiť sa,“ povedala Lily Collins pre blog The New Potato.

„Musím. Nemôžem ísť do postele s ničím na sebe. Som veľkým fanúšikom používania Lancôme Hydra Zen antistresového hydratačného krému na noc – nie je príliš hustý, ale skutočne hydratuje,“ povedala Lily v rovnakom rozhovore o svojom obľúbenom produkte.

Tip pre vás: TEST: Bernard Cassiere My Youth Spirulina Skincare Routine - očarujúca kozmetika pre rozmaznávanie vašej pleti

Lily Collins

Zdroj: instagram.com/lilyjcollins

Úvodná koláž - zdroj foto: instagram.com/lilyjcollins


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:16

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:16

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní