Slová, ktoré potešia každé dieťa: Brad Pitt vyjadril hrdosť na adoptívnu dcéru Zaharu

Slová, ktoré potešia každé dieťa: Brad Pitt vyjadril hrdosť na adoptívnu dcéru Zaharu
  • 16.08.2022
  • Zuzana Andrášová

Brad Pitt a Angelina Jolie si počas svojho vzťahu prešli od lásky až po drsné obvinenia z domáceho násilia. Dvojica vychovávala nielen tri vlastné deti, ale aj tri adoptívne, ktoré obom veľmi prirástli k srdcu.

Svoju radosť z adoptívnej dcéry Zahary, ktorá má už 17 rokov, vyjadrili nedávno na sociálnej sieti Angelina aj Brad.

Nástup na univerzitu

Zahara, ktorá pochádza z Etiópie, na jeseň tohto roka totiž nastúpi na univerzitu. O jej prijatí na Spelman College v Atlante informovala Angelina Jolie na sociálnej sieti.

K nástupu adoptívnej dcéry na univerzitu sa vyjadril aj Brad Pitt. Na premiére najnovšieho filmu Bullet Train v Los Angeles povedal: „Som na ňu tak pyšný. Je tak múdra. Na univerzite bude ešte viac prekvitať. Je to vzrušujúce a nádherné obdobie, keď si hľadá svoju vlastnú cestu a nasleduje svoje záujmy. Som tak hrdý.“

Pán a Pani Smithoví

Brad Pitt a Angelina Jolie podali v septembri 2016 žiadosť o rozvod. Od vtedy sa zmietajú v chúlostivých bitkách o deti. Medzi ich ťažkosťami sa však nájdu aj svetlé chvíle.

Dvojica hercov si padla do oka počas nakrúcania akčného filmu Pán a Pani Smithoví. Pitt však bol v tom čase ženatý so známou herečkou z priateľov Jennifer Aniston. Manželia následne v marci 2005 podali žiadosť o rozvod a v októbri už boli rozvedení.

V roku 2006 herečka potvrdila tehotenstvo s Pittom. Medzitým si herec formálne adoptoval syna Jolie Maddoxa z Kambodže a dcéru Zaharu z Etiópie, ktorí prijali priezvisko Jolie-Pitt. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh. Následne prišiel do rodiny adoptovaný Pax z Vietnamu a v júli 2008 sa dvojici narodili dvojičky Knox a Vivienne.

Pozri aj: Dievčatá z Dubaja alebo ako si známe influencerky privyrábajú na živobytie?

Zasnúbenie, svadba a rozvod

V roku 2012 dvojica oznámila zasnúbenie. V roku 2014 prišla svadba. Angelina mala na sebe svadobné šaty značky Versace a dlhý závoj, ktorý zdobili kresby jej detí.

Prišiel však rok 2016 a dvojica sa po dvojročnom manželstve rozhodla rozviesť. Krušné roky rozvodu boli poznačené snahou herečky dostať všetky deti do svojej starostlivosti. Samotný Pitt čelil v dôsledku toho obvineniu z domáceho násilia. „Zlomilo mu srdce, že sa rozhodla ísť takou cestou," vyhlásil pre magazín Page Six zdroj blízky hercovmu okoliu.

Odporúčame: 6 tipov, ako dosiahnuť rovné vlasy bez žehličky


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní